Training LEER GRENZEN STELLEN - Start to Train

Ga naar de inhoud
Trainingen
LEER GRENZEN STELLEN
Hoe vergroot u uw zelfvertrouwen, bereikt u doelen en stemt u verwachtingen beter op elkaar af? Door grenzen te stellen. Wilt u in bepaalde situaties beter uw grenzen aangeven, daadkrachtiger zijn, zelfverzekerder of assertiever reageren? Deze training leert u assertiever te worden in een perfect evenwicht, zonder door te schieten. Leer gezond grenzen stellen voor uzelf, in uw werk en privésituaties!  

Enerzijds richt de training zich op u als persoon, vanuit uw levenservaring, karaktereigenschappen, cultuur/geloof, sekse, emotionele IQ en leeftijd. Anderzijds kijken we naar context, hiërarchische verhoudingen, opleidingsniveau etc. Zo schetsen we samen een goed en gedegen persoonlijk beeld van uw situatie en het effect van uw gedrag op situaties. Na deze bewustwording krijgt u gerichte gereedschappen om assertiever te worden.

Theoretische kennis en oefeningen worden in deze training afwisselend ingezet. Het weten is één, het doen én het borgen naar de toekomst toe is waar het uiteindelijk echt om gaat. Er is dan ook voldoende ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen en van elkaar te leren. Dit zal resulteren in een persoonlijk actieplan met concrete persoonlijke handvatten.

Terug naar de inhoud